banner

AKTUÁLNĚ

arr3Hledáme spolupracovníkaZástupce vedoucího výroby v cukrářském a lahůdkářém provozu- organizační schopnosti, zkušenosti... arr3Změny v balených salátech a pomazánkáchVážení zákazníci, tímto si Vám dovolujeme oznámit, že s platností k 31.8.2014 ukončujeme výrobu...

KONTAKTY

LAHŮDKY CAJTHAML s.r.o.
Karlovotýnská 360
252 16 Nučice, Praha západ
tel: +420 311 677 519
fax: +420 227 077 155
napište nám

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 57,65 Kč
imgempty do košíku:
naše cena 129,55 Kč
imgempty do košíku:

ANKETA

Jak se vám tyto stránky líbí?

Velmi se mi líbí Velmi se mi líbí 47% Líbí se mi Líbí se mi 30% Normální Normální 16% Nelíbí Nelíbí 7%

JAK NAKUPOVAT ? / Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu lahůdkycajthaml.cz prohlašuje, že služby poskytované v rámci činnosti internetového obchodu jsou v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Veškeré osobní údaje zákazníků, získané na základě jejich registrace nebo nákupu zboží, budou používány výhradně pro obchodní a marketingové účely, za účelem poskytování služeb zákazníkům a plněním vyplývajícím z uzavřených objednávek. Nebudou poskytnuty třetím osobám a ani jinak zneužity.

Zákazník svým využíváním služeb internetového obchodu lahůdkycajthaml.cz zároveň uděluje souhlas ke shromaždování a archivování jeho osobních údajů.

Zákazník je oprávněn kdykoliv písemnou formou prostřednictvím e-mailové adresy lahudkycajthaml@lahudkycajthaml.cz požádat o vymazání svých osobních údajů z databáze a o zrušení své registrace.

 


NDYwNjkz